Vakkundige autoreparatie in Geffen

Een van de onderdelen binnen onze tak van auto onderhoud is autoreparatie. In Geffen vindt u onze werkplaats die van alle benodigde apparatuur is voorzien. Zo zorgen wij ervoor dat de mankementen aan uw auto op een vakkundige manier worden gerepareerd. Met behulp van geautomatiseerde systemen (Snap on- Bosch) kunnen wij de historie van alle auto’s inlezen. Een storing is dan razendsnel opgezocht en opgelost.

Snelle autoreparatie tegen lage prijzen


We maken in onze werkplaats gebruik van universele en originele merk onderdelen. Een deel daarvan hebben we op voorraad. Is een bepaald onderdeel niet in onze werkplaats aanwezig, dan bestellen we deze snel zodat uw auto niet te lang in onze garage hoeft te staan en u weer snel de weg op kunt. We kiezen altijd voor de best mogelijk oplossing voor uw situatie en kunnen alles repareren.

Uitstekende service


Uw auto is bij ons in vertrouwde handen en na een schade zorgen wij snel voor een vakkundige autoreparatie.. Maar onze service gaat verder dan dat. Staat u met pech langs de weg, dan kunt u onze handige ophaalservice inschakelen. Voor u een uitkomst, voor ons de normaalste zaak van de wereld! Wilt u ook de voordelen van autoreparatie in Geffen aan den lijve ondervinden? Maak dan een afspraak of kom langs bij Autobedrijf van der Steen Veldstraat 39 A 5386KV te Geffen

Uw auto moet nu eenmaal onderhouden worden. Jaarlijkse keuring voor de APK, periodieke onderhoudsbeurten, eventueel een reparatie als gevolg van schade…het liefst brengt u uw auto dan naar een garage waar u erop kan vertrouwen dat alles perfect wordt geregeld. En natuurlijk ook zonder daarmee al te veel geld kwijt te zijn. Breng daarom eens een bezoek aan de werkplaats bij van der Steen. voor deskundig auto onderhoud in Geffen. Ons enthousiaste team van vakkundige medewerkers staat elke dag voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor onder andere aircoservice, autobanden, auto-onderdelen, auto- reparatie en een kleine of een grote beurt.

Geen financiële verrassingen bij auto onderhoud


Allereerst stellen we de diagnose met behulp van onze diagnose-apparatuur. Op die manier lezen we de historie uit van alle auto’s die wij in onderhoud hebben of ter reparatie worden aangeboden. Hierdoor werken we snel en efficiënt en dat levert u weer lagere kosten op. We zijn in staat om voor alles een oplossing te vinden en kiezen hierbij altijd voor wat het beste is voor u. Voordat we overgaan tot reparatie, nemen we bij onverwacht hoge kosten direct contact met u op. Zo komt u niet voor financiële verrassingen te staan als u uw auto weer komt ophalen.

Gekwalificeerd personeel voor auto onderhoud in Geffen


De ontwikkelingen binnen de autobranche volgen elkaar in rap tempo op. Ook al hebben onze medewerkers een gedegen opleiding en bakken met praktijkervaring, bijscholing is en blijft een must. Zij volgen dan ook regelmatig extra cursussen om bij te blijven bij al deze ontwikkelingen. Op die manier zijn zij altijd in staat om uw auto op de juiste manier te onderhouden, te keuren en te repareren. Ook een auto die u koopt in onze showroom, wordt door onze medewerkers volledig nagekeken en correct aan u afgeleverd.